Hirdetés

Íme egy tökéletes Ada Wong cosplay

|

Ettől a Resident Evil 2 cosplaytől mi is elvesztettük az eszünket, nem csak a zombik.

Hirdetés

Rengeteg lenyűgöző, videojátékon alapuló cosplay-t láttunk már a múltban: volt, aki a kreativitását arra használta, hogy egy részletesen kidolgozott jelmezzel örvendeztesse meg az adott játék közösségét, mások pedig még arra is odafigyelnek, hogy egy jó ügy érdekébe állítsák a hobbijukat. 

Hirdetés

Ezúttal a Resident Evil rajongók szája húzódhat széles mosolyra, és nem csak azért, mert két minőségi rész (Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake) után hamarosan újabb epizóddal bővül a széria, hanem amiatt is, amit egy népszerű cosplayer, Alice Spiegel (alias MightyRaccoon) villantott legutóbb. Spiegel részben magának, részben a fotósnak, Nikolay Zharovnak köszönhetően úgy néz ki a képeken Ada Wongot megtestesítve, mintha csak a képernyőről lépett volna le közénk:

Ez még szembeötlőbb, ha összehasonlítjuk az egyik fotót Wong játékbeli másával: 

Minden elismerésünk a cosplayeré. Nektek hogy tetszik a végeredmény?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)