Hirdetés

Napi büntetés: Mr. X ezzel a zenével lesz igazán félelmetes a Resident Evil 2-ben

|

Valaki elképzelte, hogy milyen lenne, ha a Tyrant az X Gon' Give It To Ya című klasszikusra nyitná ki az ajtót a Capcom horrorjátékában. Imádjuk.

Hirdetés

Kaci és HP tolják rendületlenül a Resident Evil 2 végigjátszását, már a második körnél tartanak Claire-t irányítva és bizony alaposan meggyűlik a bajuk a brutális biofegyverrel, a Tyranttel, akit Mr. X-nek is becéznek. 

Hirdetés

Egy YouTube-felhasználó, bizonyos Maguma elképzelte, hogy milyen lenne, ha ez a szinte elpusztíthatatlan óriás úgy jelenne meg váratlanul előttünk, hogy közben felcsendül DMX örökbecsű szerzeménye, az X Gon' Give it to ya, amely - ahogyan a videóból kiderül - nem csak a cím, hanem a szöveg miatt is tökéletesen passzol a helyzethez. Nézzétek csak és derüljetek egy jót: 

Nyilván ez agyonveri a Resident Evil 2 parás hangulatát, de sokadik végigjátszásra nagy móka lenne. Már csak az kell, hogy valaki modként megalkossa és elérhetővé tegye a rajongók számára. Megvárjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)