Hirdetés

Resident Evil 2 bár nyílik Londonban

|

Kis túlélés, kis iszogatás, kis rettegés a safe house-ban. Mi kellhet még?

Hirdetés

A Capcom január 25. és 26. között egy promóciós rendezvény keretében megnyitja a Resident Evil 2 koktélbárját, ahová Raccoon City Police Departmenten keresztül vezet az út.

Hirdetés

Az érdeklődők a helyszínen több közép-nyugati koktélt is megkóstolhatnak, ahogy a fenti képen látható, a welcome drink sem az unalmas fajta. A bár maga egy RE2 tematikájú safe house, ahol lehet iszogatni és kipróbálni a játék demóját. Aki ennél picit többet akar az részt vehet egy Raccoon City Police Department kalandban, ahol a cél a túlélés addig, amíg el nem jutunk a safe house ajtajáig.

Aki január 25. és 26. között Londonban járna, az mindenképpen nézzen fel a hivatalos weboldalra a részletekért. Mi nagyon szeretnénk Londonban járni akkor...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)