Hirdetés

Magyarországon terv szerint megjelenik a dobozos Resident Evil 3 és Final Fantasy VII Remake

|

Nem befolyásolja sem a Final Fantasy VII Remake, sem a Resident Evil 3 Remake dobozos kiadásának hazai megjelenését a koronavírus.

Hirdetés

A közelmúltban két, sokak által várt játékkal kapcsolatban is felmerült, hogy a járvány okán hozott hatósági intézkedések miatt előfordulhatnak fennakadások úgy a szállítmányozás, mint a logisztika területén. Magyarán van rá esély, hogy nem minden leendő vásárló jut hozzá úgy és akkor a dobozos Resident Evil 3 vagy Final Fantasy VII példányához, ahogy és amikor szeretne. Jogosan merül fel tehát a kérdés, hogy miként érintik az előbbiek a hazai piacot.

Hirdetés

A ügyben legilletékesebb személy, az említett játékokat forgalmazó forgalmazó Cenega Hungary Kft. ügyvezetője öntött tiszta vizet a pohárba és segített eloszlatni az esetleges kétségeket.

"Biztosíthatunk mindenkit, hogy a Capcom, a SEGA és Square Enix is azon dolgozik, hogy a következő hetek megjelenései mind időben a kiskereskedelmi partnereinkhez kerüljenek. A Final Fantasy VII Remake és a Resident Evil 3 játékok kiemelt fontosságúak a tavaszi katalógusunkban, ezért a megjelenésre megpróbáljuk eljuttatni ezen termékeket minden partnerünkhöz, az utóbbi például már szinte mindegyikük központi raktárába megérkezett. Ugyanígy azon vagyunk, hogy a Final Fantasy VII Remake is időben érkezzen, külön figyelmet fordítva arra, hogy április 10-e Nagypéntek, így az előrendelők még az ünnepnap előtt átvehessék a terméket."

Daubner Tamás szavai alapján tehát nem kell attól tartanunk, hogy ne jutnánk időben hozzá a szóban forgó játékok dobozos változataihoz, akár előrendeltük azokat, vagy csak a megjelenést követően kívánjuk megvásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)