Hirdetés

Resident Evil 6 film - még csicsikál a zombi

|

Ha van olyan ember, aki még képes epekedve várni a következő Resident Evil mozit, annak van egy kis rossz hírünk: egyelőre még nincs mozgásban a projekt. Paul W.S. Anderson szerint még várnunk kell kicsit.

Hirdetés

Én tényleg nem akarom senki ízlését megbántani, de Resident Evil rajognóként sosem éreztem magam távolabb a Resident Evil: Retribution (vagyis a zseniálisan A Kaptár: Megtorlás címre fordított) film után a szériától. Tehát engem az alábbi hír tökéletesen hidegen hagy, de hátha valakinek pont ez a meghatározó pont az életében.

Már lassan egy éve annak, hogy az egy évvel fiatalabb HP megírta azt a hírt, hogy jön a Resident Evil 6 film. Akkor a Sony Pictures annyit elárult, hogy a tervek szerint 2014 szeptemberében érkezik majd a mozikba a legújabb csoda, de Paul W.S. Anderson most azt nyilatkozta, hogy bár biztos a folytatásban, egyelőre áll a projekt. "Szeretnénk még Resident Evil mozit csinálni. Egészen biztosan. De még nem forognak a kerekek" - jelentette ki a Collidernek adott interjújában. Szinte látom, hogy érzi most magát az asszony a hír hallatán: 

Ti mit gondoltok, lehet egyáltalán jó Resident Evil mozit csinálni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)