Hirdetés

Resident Evil 6: The Final Chapter - sárkány is van már az új trailerben

|

Paradise City remix, Umbrella sárkány, kőkemény akció szüntelen, elszánt arcú Milla Jovovich. Jót fogunk röhögni most is, az biztos!

Hirdetés

A Capcom már dolgozik a Resident Evil sorozat folytatásán, illetve a múltkor megnézhettük a készülő animációs film előzetesét is. Viszont ne feledkezzünk meg arról, hogy Paul W.S. Anderson filmsorozata is folytatódik, ugyanis hamarosan a mozikba kerül a széria utolsó, hatodik epizódja.

A Resident Evil: The Final Chapter történetében természetesen továbbra is a Milla Jovovich által megformált Alice a főszereplő, aki ezúttal végleg le kell, hogy számoljon a zombikkal és Sir Jorah Mormonttal a Trónok Harcából. 

Nem mehetünk el amellett sem, hogy a Guns'n'Roses mellé befért valahogy ide egy sárkány is, vagy legalábbis valami arra emlékeztető mutáns. De lesz itt minden, ami eddig jellemezte ezt a szériát, szóval aki szerette valamiért, annak érdemes lesz visszanéznie. Most utoljára.

A Resident Evil: The Final Chapter január 27-n kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)