Hirdetés

1998-ban így festett volna a Resident Evil VII

|

Egy újabb videojátékról álmodta meg 98Demake, hogyan nézett volna ki nagyjából 20 évvel ezelőtt.

Hirdetés

Egészen egyszerűen nem tudunk betelni 98Demake videóival. A tehetséges YouTuber korábban már megmutatta nekünk, milyen lehetett volna a BioShock, az első Assassin's Creed, a Hitman vagy Minecraft, ha 1998-ban jelent volna meg. Most egy újabb modern címet vett elő. 

Hirdetés

Az idei év elején megjelent Resident Evil VII lett 98Demake következő videóinak az alapanyaga. Bizony, ezúttal rögtön két videót is kaptunk, hiszen először egy olyan felvételt tett közzé a YouTuber, amelyen a klasszikus Resident Evil epizódok játékmenetét és látványvilágát ültette át a hetedik részbe, majd egy olyan videó következett, ahol már Resident Evil Survivor stílusát vette kölcsön. Érdemes mindkettőt megnéznetek, egyszerűen zseniálisak!

Ti milyen játékok kapcsán néznétek meg hasonló videókat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)