Hirdetés

Resident Evil 7 - videomagnót küldött a Capcom a legújabb promócióban

|

A Resident Evil 7: Biohazard kiadója egy zseniális reklámfogással a Beginning Hour témájához igazodva VHS-kazettán küldte ki a játék legújabb promóciós anyagát és még egy lejátszót is postázott hozzá.

Hirdetés

A rajongók már minden platformon végigjátszhatták a Resident Evil 7 Beginning Hour című demóját, ami elég jól megalapozta az akció helyett ismét a horror felé közelítő hangulatot. A készítők erre építettek legújabb promóciós kampányukban is, amikor a legnagyobb angol nyelvű gamer lapoknak egy méretes csomagot küldtek el.

Ebben egy olyan VHS-kazettát postáztak, mint amilyeneket a játszható teaserben is találhatunk és a videón beszélő férfi is egy az ott látott szereplők közül. Ahogy lejjebb a videó digitális változatán láthatjátok, a tévés stáb vezetője, Peter kéri kétségbeesetten a kazetta megtalálóját, hogy juttassa el az adott gamer laphoz a felvételeket, mielőtt őt is elkapja valaki. Minden bizonnyal társaihoz hasonlóan a Resident Evil 7: Biohazard emberi gonoszainak ígérkező Baker család egyik tagja tette el őt is láb alól.

Mindez persze nem igazán viszi tovább a játék sztoriját - vagy csak valamit nem veszek észre -, de mindenesetre az egyedi küldemény elég király ötlet a Capcom marketinges csapatától.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)