Hirdetés

Ilyen lett volna a Resident Evil tévésorozat, ami soha nem készült el

|

A nagy bejelentést követően egyik pillanatról a másikra tűnt el a sorozat a radarról. Most megnézhetjük, milyen lett volna, ha leforgatják.

Hirdetés

A Mance Media még 2014-ben jelentette be, hogy egy Arklay című sorozaton dolgoznak, amely a Resident Evil univerzumban játszódik.

Hirdetés

A történet középpontjában James Reinhardt detektív állt volna, aki gyilkossági ügyekben nyomoz Raccoon City-ben, amelyek egy bizonyos vírushoz köthetőek. A sorozatnak 2015-ben kellett volna debütálnia, de egyik pillanatról a másikra elzárták a hírcsapokat, amiből mindenki arra asszociált, hogy a befektetőket annyira nem nyűgözte le a dolog. Most a film atyja, Shawn Lebert osztotta meg azt a proof of concept videót, amivel megpróbálták átadni, milyen is lenne a sorozat. A konkrét Resident Evil utalásokat ugyan eltávolították belőle, de így is elég egyértelmű a dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)