Hirdetés

Már gőzerővel készül a Resident Evil filmsorozat rebootja

|

Az Utolsó fejezet után itt az ideje, hogy a franchise újjászülessen és közelebb húzódjon a játékszériához. Reméljük, hogy megéri.

Hirdetés

A Resident Evil filmes reboot 2017-ben került először bejelentésre, rögtön a Kaptár: Utolsó fejezet premierje után. A rendező, Johannes Roberts most elárulta, hogy a munkálatok felpörögtek, és az alkotók célja nem más, mint visszatérni az alapokhoz.

Hirdetés

Roberts munkásságát leginkább a cápás filmek rajongói ismerhetik. Jelenleg is egy ilyen projekttel a 47 Meters Down: Uncageddel turnézik. Az Uncaged sajtótájékoztatóján hozta szóba a Resident Evil rebootot a Screen Rant egyik újságírója.

"Már aktívan dolgozunk a filmen. Feldobtam egy ötletet, és nagyon szerették. Szóval jelenleg készülődünk. Folyton az irodában ülök. Szóval igen, remek. Nagyon félelmetes lesz. Nagyon-nagyon félelmetes lesz. És sokkal közelebb áll majd a videojátékokhoz. Legalábbis azt hiszem, jelenleg nem mondhatok ennél többet. De nagyon szórakoztató lesz."

- mondta Roberts. Valljuk be, sokkal rosszabb dolgot nem tudnak kihozni belőle, mint a Kaptár sorozat (főleg a második fele). Innentől csak felfelé vezet az út.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)