Hirdetés

Mi lesz most a Resident Evil sorozat és a Monster Hunter film jövője?

|

A Constantin Film elnöke elárulta, hogy mi a helyzet két kiemelt projektjükkel. Van egy rossz és egy jó híre.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt szünetelnek a forgatások, tolódnak a premierek bezárva tartanak a mozik, ilyen körülmények között pedig nehéz a stáboknak bármilyen projekttel haladni. Nincs ez másként a Constantin Film esetében is, amelynek elnöke, Martin Moszkowicz a Deadline-nak nyilatkozva árulta el, hogy rájuk milyen hatással vannak a rendkívüli intézkedések és korlátozások. 

Hirdetés

Moszkowicz elmondta, hogy körülbelül harminc show munkálatait kellett lefújniuk a koronavírus miatt, amelyek között ott van a Capcom franchise-ának világát új történetekkel bővítő Resident Evil sorozat is. Áprilisban kezdődtek volna az előkészületek Dél-Afrikában, júniusban álltak volna neki, most a streaming szolgáltatóval egyeztetnek arról, hogy mikorra ütemezzék át a forgatást. 

Ennél jobban járt a Milla Jovovich főszereplésével, Pul W.S. Anderson (Kaptár-filmek, Halálfutam) rendezésében készülő Monster Hunter film, ugyanis annak a forgatása már befejeződött, mire kitört a világjárvány. A Constantin Film elnökének szavai szerint még a héten elküldik azt a projekt létrehozásában segédkező Screen Gems produkciós cégnek, így igyekeznek tartani a szeptemberre belőtt premierdátumot (hazánkban szeptember 3-án tervezik bemutatni, amely egyelőre még képlékeny). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)