Hirdetés

Resident Evil sorozat készül?

|

Ma jelenik meg a Resident Evil 2 felújított változata, nem is lehetne szebb napot találni egy kis pletykára egy esetleges Netflixes Resident Evil sorozat kapcsán.

Hirdetés

Kicsit remeg a kezem, amikor leírom azt a mondatot, hogy van rá esély, hogy Resident Evil sorozat készülhet. Egyrészt az izgalom és a kellemes adrenalin ugye, amit egy rajongó érez ilyenkor, másfelől a félelem, hogy mi van, ha nem lesz ebből semmi, vagy esetleg olyan pocsék lesz, mint a szériából készült filmek, amelyek egyébként várhatóan rebootot kapnak. 

Hirdetés

Hogy világosabb legyen a vegyes érzés: a meg nem erősített hírek szerint a Netflix készítene Resident Evil sorozatot (ez eddig príma) a filmadaptációkat eddig is szállító német Constantin Films közreműködésével (ez nagyon nem jó). Bár Paul W. S. Anderson agymenése termelt azért összesen 1,2 milliárd dollárt, de egy olcsó sci-fi maszlag lett, miközben a túlélő-horror zsáner teljesen elveszett benne. Pedig nem kell sokat keresni ahhoz, hogy találjunk megfelelő elképzelést egy esetleges sorozathoz, elég csak a 2014-es Mance Media féle Arklay projektre gondolni, amiből sajnos nem lett semmi, pedig a hangulata tökéletes volt:

Több részlet egyelőre nincs, szóval kezeljük pletykaként a dolgot, és reménykedjünk csendben. Egyébként a most frissen indult Resident Evil 2 végigjátszásának elején pont azt ecseteltem, mennyire el tudnék képzelni egy sorozatot olyan főcímmel, mint amit a felújított játék kapott. Várom, hogy csengjen a telefonom, kedves Netflix...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)