Hirdetés

Resident Evil: The Final Chapter - traileren az utolsó felvonás

|

Ha hihetünk a marketinganyagoknak (tudjuk, ez paradoxon), akkor Alice története a következő fejezettel a végéhez ér és sok-sok év után végre láthatjuk az utolsó csatáját az Umbrella ellen. Ebből kaptunk most egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Noha a Resident Evil: The Final Chapter forgatása tolódott kicsit (a franchise főszereplőjét, Alice-t alakító Milla Jovovich várandósága és két sajnálatos baleset miatt), a rajongóknak azonban nem kell sokáig nélkülözniük a következő Kaptár (avagy japánul Biohazard) filmet, ugyanis Paul W.S. Anderson új rendezése, a remélhetőleg minden eddigi szálat lezáró végső epizód megmutatta magát.

A The Final Chapter a Kaptár: Megtorlás (Resident Evil: Retribution) eseményei után játszódik, amikor az emberiség utolsó esélye a túlélésre Alice (Jovovich) marad, akinek vissza kell térnie arra a helyre, ahol ez az egész rémálom elkezdődött: Raccoon City-be.

Körvonalazódik a végső összecsapás, hiszen az Umbrella Corporation is összegyűjti erőit, valamint az apokalipszis utolsó túlélői (például az Ali Larter által életre keltett Claire Redfield) is segítenek hősnőnknek, hogy az élőhalottakkal és új, mutáns szörnyekkel vívott harcban dőljön el a sorsa - beleértve a szériáét is. 

A Resident Evil végső felvonása 2017. január 27-én jelenhet meg világszerte. Jöhet a reboot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)