Hirdetés

Resident Evil: The Final Chapter - brutális lett az utolsó előzetes

|

A Resident Evil filmsorozat zárása megkapta legutolsó kedvcsináló videóját, ami a kő kemény akcióra koncentrál.

Hirdetés

Egyszer minden történet véget ír, így a Resident Evil filmek sem érkeznek a végtelenségig (bármennyire is erre lehetett számítani az elmúlt évek tapasztalatai alapján). A záróakkord bemutatójára még pár hónapot várnunk kell, de addig is elleszünk az utolsó nemzetközi előzetessel.

A Resident Evil: The Final Chapter legújabb trailere elméletileg az utolsó kedvcsináló, amit a bemutató előtt láthatunk, de elég valószínű, hogy azért tévéreklámokból bőven érkezik még pár darab a film premierje előtt. Az új anyag egy cseppet sem veszített a megszokott magas fordulatszámból, kérdés persze, hogy mindez mennyire lesz elég Alice történetének méltó lezáráshoz.

Lessétek megy gyorsan az új előzetest és meséljétek el, mit gondoltok a filmről!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)