Hirdetés

Egy kínai biotechnológiai cég az Umbrella Corporation logójának babakék verzióját használja

|

Kezdhetnek aggódni Sanghaj lakói a T-vírus miatt?

Hirdetés

Valószínűleg egyetlen Resident Evil-rajongónak sem kell bemutatni az Umbrella Corporation vörös-fehér logóját, ami egyébként értelemszerűen egy kinyitott esernyőt ábrázol. A Kotaku még 2017-ben írt arról, hogy egy bőrápolási termékkel foglalkozó cég pontosan ugyanezt a logót használta, de ők időközben már lecserélték a grafikát. Most azonban a kínai Resident Evil játékosoknak tűnt fel egy furcsa egybeesés. 

Hirdetés

Shanghai Ruilan Bao Hu San Biotech Limited nevezetű biotechnológiával foglalkozó kínai vállalat ugyanis úgyszintén az ikonikus esernyőt használja a cég logójaként, csak ők épp vörös helyett cuki babakék színt választottak. Ugyebár az említett Umbrella Corporation fő profilja is a biotechnológia, szóval csak remélni tudjuk, hogy Sanghaj alatt egy titkos bázisban nem épp a T-vírus következő mutációját fejlesztik vadul a tudósok. 

Szerintetek mindez egy véletlen egybeesés, vagy a kínai cég tudatosan akart utalni a Resident Evil játékokra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)