Hirdetés

Tavasszal jön a következő Resident Evil animációs film

|

A Degeneration és a Damnation után most újra kapunk egy Resident Evil CG filmet, mely leginkább az első játékhoz fog hasonlítani.

Hirdetés

Lassan közeleg az utolsó élőszereplős Resident Evil mozi premierje, reméljük, ha emlékezetes nem is, legalább élvezhető lesz. 

Azután nem sokkal egy újabb Resident Evil filmet kapunk, viszont azt már Milla Jovovich nélkül. A Resident Evil: Vendetta (vagy ahogy keleten hívják, Biohazard: Vendetta) 2017 tavaszán jelenik meg Japánban. A vezető producer Takashi Shimizu lesz, aki az eredeti Átok miatt lehet ismerős, a rendezést Takanori Tsujimoto, a producer szerepét Hiroyuki Kobayashi vállalta el. Teljesen új, eddig még nem ismert sztorit írnak, de Kobayashi szerint "olyan lesz, mint a Resident Evil 1". Nem tudjuk, nyugatra mikor jön, de nagyon szeretnénk látni így is, úgy is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)