Hirdetés

Szerinted mire hasonlít a Resident Evil VII gyűjtői relikviája?

|

Szeretjük az ötletes ajándékokat, de ha valamit nem sikerül megfelelő részletességgel kidolgozni, akkor a meglepetés akár fordítva is elsülhet.

Hirdetés

Már a Resident Evil VII: Biohazard demójában is nagy port kavart a rejtélyes ujj, amiből a kiadó végül promóciós pendrive-ot is készíttetett. A GameStop-exkluzív gyűjtői mellett a a Biohazard Ambassador eseményeken is ilyet osztogatnak, így a szerencsések már a gépükbe is bedughatták a furcsa formájú adathordozót.

Bizony, ha egy horror játékhoz készít valaki ujj formájú promóajándékot, az jobb, ha odafigyel arra, hogy rendesen ki legyen dolgozva például a köröm, és első ránézésre is egyértelműen kiderüljön, hogy miről van szó, mert a szóban forgó szuvenír inkább hasonlít egy alaposan megégett hímtagra.

Ha az ujjperceknél behajtjuk a replikát, akkor már sokkal egyértelműbb, hogy miről van szó, de ne lepődjön meg senki, ha egy ilyen lóg ki a laptopjából, és valaki szóvá teszi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)