Hirdetés

Rick és Morty is a God of War: Ragnarököt promózza

|

Rick kopaszra borotválja magát, és elrángatja Mortyt a God of War világába.

Hirdetés

A Rick és Morty alkotói régóta gyártanak rövid reklámokat, amik szinte kivétel nélkül fantasztikusak, nem érződnek erőltetettnek. Promózták már a PlayStation 5-öt, az Old Spice-t, a Pringlest, a Wendy's-t is, mindet úgy, hogy ha nem tudnánk, hogy reklámok, simán elhinnénk, hogy a sorozat valamely részének egy-egy jelenete.

Most újra a Sony bízta meg az alkotókat egy 48 másodperces reklámspot elkészítésével, ami a november 9-én megjelenő God of War: Ragnarökhöz kapcsolódik.

Hirdetés

Ebben Rick leborotválja a haját, részben pirosra festi az arcát, majd átrángatja Mortyt Kratosék világába, ahol felveszi a Leviathan fejszét, és megemlíti, hogy a ládában, amiben találta, vannak még "be nem jelentett fejlesztések". Azt, hogy miközben a fiút a madarak csipkedik, Rick segít-e neki, derítsétek ki magatok:

Tök véletlenül épp ma vette kezdetét a Rick és Morty 6. évada, az első rész már nézhető az HBO Maxon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)