Hirdetés

Koronavírus következtében elhunyt Rick May, a Team Fortress 2 és Star Fox 64 szinkronszínésze

|

Egy idősek otthonában kapta el a koronavírust, a kórházban pedig már nem tudott ebből felépülni.

Hirdetés

A legtöbbeknek olyan játékokból lehetett ismerős Rick May hangja, mint a Star Fox 64 (amelyben Peppy Hare és Andross szólalt meg neki köszönhetően), illetve a Team Fortress 2 (itt Soldiert szinkronizálta), de például az Age of Empires II-ben is ő volt a narrátor, illetve Genghis Khan hangja. Nemrég érkezett a szomorú hír, miszerint távozott közülünk. May koronavírusos volt. 

Hirdetés

Egy seattle-i művészeti iskola, a Rekindle School (ahol May is tanított) tájékoztatta a nyilvánosságot arról, hogy a színész elhunyt. May egy idősek otthonában lábadozott, miután februárban stroke-ja volt. Itt kapta el a koronavírust. Átszállították egy helyi kórházba, de sajnos az életét már nem tudták megmenteni. May több mint 50 éven át dolgozott színházi színészként, valamint szerepelt a George Lucas-féle American Graffitiben is, noha a stáblistára nem került fel.

Rick May 79 éves volt. Nyugodjék békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)