Hirdetés

Ridley Scott nincs elragadtatva a Fortnite-féle Apple reklámtól

|

A nagy Epic-Apple csata kezdetén az Epic Games lemásolta az almás cég 1984-es legendás reklámfilmjét, amit anno Ridley Scott rendezett. A világhírű direktor pedig most véleményezte is ezt a húzást.

Hirdetés

Ridley Scott neve valószínűleg a legtöbbeteknek A nyolcadik utas: a Halál, a Szárnyas fejvadász, A Sólyom végveszélyben, vagy épp a Mennyei királyság miatt lehet ismerős, pedig 1984-ben egy reklámfilmet is rendezett. Azt, amit nemrég az Epic Games lemásolt, az 1984-es Macintosh reklám paródiájával üzenték meg, hogy elég volt a megkötésekből és a 30%-os sarcból. Ahogy azt sejteni lehetett, Scottnak is megvan a véleménye a dologról.

Hirdetés

Az amerikai IGN kérdezte meg Ridley Scottot arról, hogy látta-e a videót, és ha igen, akkor mit is gondol az Epic Games által készített reklámfilmről, amit immár több mint 6 millióan néztek meg a YouTube-on. Scott pedig a következő választ adta:

"Persze, láttam, és írtam is nekik, mivel úgy gondolom egyrészt dicséretnek kell vennem azt, hogy lemásolták a reklámomat jelenetről jelenetre. Az viszont sajnálatos, hogy egy teljesen hétköznapi üzenetet társítottak hozzá, holott beszélhettek volna a demokráciáról vagy más nagy horderejű dolgokról. Mégsem tettek így. Az animáció fantasztikus, az ötlet is fantasztikus volt, viszont maga az üzenet kiábrándító." 

Emlékeztetőül, erről a videóról van szó:

Ti mit gondoltok, egyetértetek Scott-tal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)