Hirdetés

Rihanna halftime show-jától őrül meg az internet, a gamerek is megkapták a magukét

|

Riri konkrétan a Super Smash Bros. egyik pályáján lépett fel, és még babát is vár!

Hirdetés

A Super Bowl félidei műsora a szokásosnál is nagyobbat robbant: csodásan nézett ki, egy olyan sztár vitte a hátán az egészet, aki egyszerűen nem tud hibázni, hírértéke is volt az eseménynek, és még a gamerek is kaptak egy szó szerint hatalmas easter egget - az szinte mindegy is, hogy szándékosan-e, vagy csak így jött ki a lépés.

Két külön cikkben egyébként összeszedtük a legjobb reklámokat és a legfontosabb előzeteseket, érdemes ezekre is ránézni.

Hirdetés

Nézzük az eseményeket, nem feltétlenül fontossági sorrendben.

  • Amikor kiderült, hogy Rihanna lép fel, mindenki biztosra vette, hogy a 15 perces előadást a Pon de Replay című dalával nyitja, hiszen ez stílszerű lett volna a Super Bowl közepén. Volt, aki azt tweetelte, hogy ha nem így lesz, oda az egész performansz. Riri végül a Bitch Better Have My Money című örökérvényű gondolatokat tartalmazó, szofisztikált kortárs költészetre alapozott dallal kezdte. Senki sem panaszkodott, még az említett Twitter-felhasználó sem.
  • Elhangzott még a Where Have You Been, az Only Girl in the World, a We Found Love, a Rude Boy, a Work, a Wild Wild, a Blow it Up, az All of the Lights, a Run this Town, és persze az Umbrella és a Diamonds is.
  • Ahogy a gamerek azonnal kiszúrták, a díszlet egy népszerű Super Smash Bros. pályára emlékeztetett az Ultimate Map DLC-ből. A Twittert azonnal elárasztották a photoshopolt mémek.
  • Kiderült, hogy babát vár: bár vörös kabátja nem sok mindent mutatott, a látvány így is egyértelmű volt, és be is jelentette. Ez lesz második gyermekük ASAP Rocky rapperrel, aki vigyorogva nézte végig a koncertet. 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)