Hirdetés

Megvan a Rise of the Tomb Raider-témájú utazás győztese

|

Bár nem tartott huszonnégy óráig, majdnem egy egész napig szívatták a rajongók a Rise of the Tomb Raider-témájú kihívás versenyzőit, mígnem meglett az utazás nyertese.

Hirdetés

A brit Xbox-divízió marketingesei megint egy őrült ötlettel álltak elő, ezúttal, hogy a Rise of the Tomb Raidert promózzák, amikor nyolc fiatalt tettek próbára egy óriási reklámtáblán, csak hogy az egyikük egy utazást nyerhessen. Ma reggelre meg is lett a kihívás nyertese, ugyanis a többi hét versenyző közül ekkor adta fel az utolsó.

A győztes a huszonnyolc éves Adam Carr lett, aki elmondása szerint futással és guggolásokkal készült fel az egynapos álldogálásra, szárított marhahús mellett pedig fájdalomcsillapítókat és koffeintablettát vitt magával a három engedélyezett túlélőtárgyként. Úgy tűnik, ez a taktika be is jött neki (a guggolásokból lenyomott párat a tábla előtt állva is), ugyanis nagyjából húsz és fél óra után az utolsó ellenfele is feladta.

Jogosan merülhetne egyébként fel a kérdés, hogy a túlélésen kívül mi köze mindennek a játékhoz, de az a helyzet, hogy ha szeretnénk, a mi játékunkba is hasonló módon beleszólhatnak a Twitch-nézőink is, ahogyan a tábla előtt álló fiatalok közvetkező megpróbáltatásait is a nézők választhatták ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)