Hirdetés

Ritkán látni ennyire jól megpakolt gyűjtőit

|

Nem mindennapi csomaggal készül a THQ Nordic a Jagged Alliance 3 közelgő megjelenésére.

Hirdetés

Az elmúlt két évtizedben több kiadó is megpróbált életet lehelni a Jagged Alliance franchise-ba, de a feladattal megbízott fejlesztőstúdiók kivétel nélkül kudarcot vallottak, egyikük alkotása sem ért a Sir-Tech klasszikusainak nyomába. Most épp a THQ Nordic van soron, az Embracer Group alá tartozó kiadó tavaly nyáron jelentette be a Jagged Alliance 3-at a Haemimont Games (Tropico széria, Surviving Mars, Stranded: Alien Dawn) gondozásában.

Az akkor látottak bizakodásra adtak okot, a sajtónak tartott prezentáción az a benyomás alakult ki bennünk, hogy a bolgár fejlesztők nemcsak ismerik és szeretik az etalonnak számító 1999-es Jagged Alliance 2-t, hanem azzal is tisztában vannak, hogy miként lehet a receptet anélkül modernizálni, hogy odaveszne az esszenciája, ami különlegessé teszi a taktikai játékok között. 

Hirdetés

Arról, hogy előzetesen jól ítéltük-e meg a játékot, valamikor a nyár folyamán győződhetünk meg, akkor tervezi kiadni a THQ Nordic PC-re, a konzolos verziókról még nem esett szó. Az viszont már biztos, hogy a sztenderd változat mellett a Tactical Edition névre keresztelt gyűjtői kiadásra is lecsaphatunk, amelynek árát 130 euróban határozták meg.

Ezért az összegért nemcsak a Jagged Alliance 3-at kapjuk meg limitált csomagolásba rejtett lemezen(!), hanem a miénk lesz még a soundtracket tartalmazó CD, egy A.I.M. kitűző (Association of International Mercenaries - ennek a szervezetnek a zsoldosait béreljük fel a játékban), 36 karakterkártya, valamint egy taktikai öv és a hozzá tartozó övtáska is. Mindezt pedig egy IP67 minősítésű, vízhatlan és porálló bőröndben nyújtja át nekünk a THQ Nordic.

Szerinted megér ennyit a csomag?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)