Hirdetés

Videojáték készül a The Walking Dead alkotójának képregényéből

|

Robert Kirkman nem csak egy képregényt csinált egész életében. A Thief of Thieves című sztorija is megérdemeli a figyelmet, amit a játékverzió most meg is adhat.

Hirdetés

A Skybound Entertainment és a Rival Games fejlesztik Robert Kirkman 2012-ben indult képregény sorozatának, a Thief of Thievesnek videojáték feldolgozása. Hamarosan már egy játszható demó is lesz belőle, amit a San-Diego Comic-con látogatói ki is próbálhatnak majd.

A Thief of Thieves Conrad Paulsonról szól, aki kettős életet él. A játékban viszont nem ő lesz a főszereplő, hanem tanítványa, Celia, akit a képregényekben csak visszaemlékezésekben láthattunk. Dan Murray, a Skybound Entertainment főnöke ezért is hivatkozik úgy a játékra, mint "kiegészítése a képregénynek".

A Thief of Thieves egyelőre csak PC-re készül, de a bejelentésben elég erősen meg volt nyomva az "egyelőre" kifejezés, így még bármi megtörténhet. Aki véletlenül az SDCC-n járna (mi a Puliwoodos kollégákban reménykedünk), az a 241-es számú standnál találja majd a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)