Hirdetés

Robotzsaru videojáték készül, de nem mindenki fog neki örülni

|

RoboCop: Rogue City bejelentéssel okozott meglepetést a Nacon, ám a fejlesztő kiléte némi aggodalomra ad okot.

Hirdetés

Lezajlott az alapvetően perifériagyártással foglalkozó, de a játékkiadást is aktívan űző Nacon éves seregszemléje, melynek legnagyobb durranásának alighanem a végére hagyott Robocop: Rogue City beharangozását tekinthetjük.

Egyelőre meglehetősen szűkmarkúan mérik a játékkal kapcsolatos információkat, ám több fontos részlet már kiderült, köztük például az, hogy várhatóan 2023-ban érkezik PC-re és konzolokra, a fejlesztést pedig a Teyon végzi.

Az utóbbi miatt felszaladhatott pár szemöldök, hiszen a csapat nem tartozik a játékipar krémjéhez, de igazságtalanok lennénk, ha azt állítanánk, hogy semmit sem fejlődött a gyalázatos Rambo: The Video Game óta.

Hirdetés

A Terminator: Resistance már határozottan élvezhetőbbre sikerült, még akkor is, ha a kritikusok nem voltak túl kegyesek vele, ráadásul sok játékos is szerette. Emiatt - ha folytatódik a javuló tendencia - egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a RoboCop: Rogue City kellemes csalódást okoz majd azoknak is, akik látatlanban nem szavaznának bizalmat a Teyonnak.

Az Amazon által felvásárolt MGM támogatását is élvező alkotásról tudni kell, hogy eredeti történetet mesél el, azaz nem adaptációja sem a régi filmeknek, sem a rebootnak, sem pedig a tévésorozatoknak. A címszereplő természetesen Alex Murphy, a helyszín a bűnözés által fojtogatott Detroit, de persze a gátlástalan OCP vállalat sem marad ki a buliból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)