Hirdetés

Hot Wheels autókkal játszhatunk Rocket League-et a valóságban

|

Pályát, labdát, és kocsikat is kapunk a Hot Wheels Rocket League RC Rivals készlettel.

Hirdetés

Tökéletes hétvégi program lehet a sufniban felhalmozódott faanyagból, a padláson heverő távirányítós autókból, egy könnyebb labdából és még pár alkatrészből megpróbálni házilag összehozni egy valódi Rocket League-pályát, de ha megspórolnátok magatoknak a munkát, nézzetek rá a hivatalos Hot Wheels szettre.

Hirdetés

A várhatóan 180 dollárba kerülő csomagban egy pálya, két, érintőképernyős eszközökkel irányítható kocsi (egy Octane és egy Dominus), és egy infraérzékelőkkel szerelt labda kapott helyet. A gólok automatikusan számlálódnak, egy LCD kijelzőn láthatjuk az állást. Aki megveszi, egy kódot is kap, amivel egyedi tárgyakhoz juthat hozzá a játékban. A megjelenés 2018 végén várható, bővebb infókra a hétvégén számíthatunk.

Vennétek ilyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)