Hirdetés

Napi büntetés: ha a Rocket League 20 évvel ezelőtt jelent volna meg

|

A világ nem állna a feje tetejére attól, ha a Rocket League néhány évtizeddel előbb jelent volna meg, de a játék jelentősen más lenne. Visszaköszönnek a 90-es évek!

Hirdetés

A Rocket League egy hatalmas közösséget mozgató kompetitív játékká nőtte ki magát, talán ezt kevesen gondolták volna az elején. Világszerte több millióan játsszák, mi a szerkesztőségben is több órát öltünk bele, mint amennyit be mernénk vallani. Mennyivel másabb is lenne ez a történet, ha 1998-ban kezdődött volna az egész...

Hatalmas pixelek, darabos sebesség, felső nézet, és háromszögekből álló labda. Valószínűleg így kevésbé lett volna csodás az élmény, de akkoriban mindennek sokkal jobban tudtunk örülni.

Megyek, megsimogatom a PS One-t a sarokban, remek korszak volt ez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)