Hirdetés

Használtautó vásárlásánál nem mindegy, mi kerül a tetejére

|

Zseniális élőszereplős reklámok készültek a Rocket League-hez, amiket főleg az fog értékelni, aki játszott valaha a játékkal - de a többieknek is viccesek lesznek.

Hirdetés

Az élőszereplős reklámok tökéletes bizonyítékai annak, hogy a Rocket League még mindig veszettül pörög, és továbbra is termeli a pénzt a Psyonix számára. Boldog a csapat, boldogok a játékosok, mindenki jól jár.

Azért még mindig lehet szélesíteni a tábort, és ezt most tévéreklámokkal próbálják meg. Az elsőben, ami kicsit több mint egy hete jelent meg, egy focimeccsre látogathatunk el. Figyeljétek a szöveget is, valószínűleg hallottáttok már ezeket a mondatokat a játékban.

A másikban egy lány autót vásárol, viszont sem a kalap, sem a korona nem elég jó neki. Teljesen megértjük. 

Reméljük, jön még ezekből, addig megnézzük őket ismét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)