Hirdetés

Ez a Rollercoaster Tycoon 2-es vidámpark egy évtized alatt készült el

|

A készítője nem kapkodta el a munkát, a végeredmény pedig egészen elképesztő lett.

Hirdetés

Mostanában a Planet Coaster elégíti ki a vidámpark menedzselést kedvelők igényeit, azonban nem szabad megfeledkezni a klasszikus Rollercoaster Tycoon második részéről sem, ami 2002-ben jelent meg, de néhányan még a mai napig örömmel veszik elő, hogy elszórakozzanak vele pár óráig. Vagy épp tíz évig.

Hirdetés

I-am-Prime nem aprózta el a dolgot, amikor belefogott a vidámpark készítésébe, a Redditen tette közzé művét, amin még az utóbbi néhány napban is a végső simításokat végezte. A grandiózus parkban 34 hullámvasút, 255 bolt és egyéb attrakció található, illetve közel 8000 vendég.

A nagy mű természetesen nem a megszokott körülmények közt jött létre, mert az egyedi scenario-ban nem számítottak a költségek, és a rajongók által összerakott OpenRCT2 mod is hozzájárult a végeredményhez.

Ti már dolgoztatok valami hasonlóan nagyszabású, játékbeli projekten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)