Hirdetés

Ronda Rousey teljes Mortal Kombat felszerelésben állt ki a címvédő meccsére

|

A WWE bajnok lesz Sonya Blade szinkronhangja, így nem hagyta ki a lehetőséget arra, hogy karakterének felszerelésében léphessen a ringbe.

Hirdetés

Ronda Rousey komolyan veszi a szerepét, amit a WWE Elimination Chamber műsorában mindenki láthatott. Tegnap este a női bajnoki meccsen a hölgy Sony Blade-nek öltözve lépett az arénába, a Mortal Kombat 11-re váró tömegek legnagyobb örömére.

Hirdetés

Rousey egyébként megnyerte a meccsét Ruby Riott ellen, de a rajongókat a felszerelése jobban érdekelte, mint mozdulatai. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a WWE bajnok adja Sonya Blade hangját a következő Mortal Kombatban, és láthatóan meglehetősen izgatott a lehetőség kapcsán.

A Mortal Kombat 11 megjelenése április 23-án várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre pedig valamivel később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)