Hirdetés

Ronda Rousey Pokémont fog streamelni a Facebookra

|

A UFC után Ronda a gaming világát is szeretné meghódítani, legalább annyira, hogy kisegítse ezzel az ausztrál bozóttüzektől szenvedőket.

Hirdetés

Mióta kiderült, hogy a Mortal Kombat XI-ben Ronda Rousey alakítja Sonya Blade-et a UFC ketrecharcosa egyre gyakrabban tűnik fel videojátékok közelében. Most pedig belevág a streamelésbe, méghozzá a Pokémon Sword & Shielddel a Facebook Gaming programján keresztül. Az első adás jövő héten lesz esedékes február 18-án éjfélkor.

Hirdetés

A bejelentő videó szerint egyébként Ronda hetente tervez ilyen alkalmakat, de akárhogy is, a legközelebbi stream bevételének 100 százaléka jó ügyet szolgál majd. Az Ausztráliában még mindig tomboló bozóttüzek okozta károk enyhítésére és a helyreállítási munkálatokra fordítják majd az így összegyűjtött pénzt.

Ronda egyébként nagy Pokémon rajongó, így a játék adta magát. Ti megnézitek majd a műsort?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)