Hirdetés

Napi büntetés: a világ egyik legjobb snookerjátékosát is átverte a virtuális valóság

|

Ronnie O'Sullivan kifejezetten élvezte, mikor a virtuális valóságban próbált meg biliárdozni, viszont a sok évnyi snookeres tapasztalat miatt egy nagyot is esett az ötszörös világbajnok.

Hirdetés

Sok múlik azon is, hogy milyen demóval vagy játékkal próbálja ki először a virtuális valóságot, ahogy az sem mindegy, melyik szemüveggel találkozik először, de ezzel együtt a kezdeti élményei sokaknak nem feltétlenül kellemesek. Amint egy mókás videó igazolja, az sem mindig jó, ha az ember túlságosan is ismerős helyzetbe kerül VR-ban.

Hirdetés

Még 2016-ban történt meg az eset, amit ismét felkapott az internet, amikor a snooker zseniális játékosa, Ronnie O'Sullivan egy tévéműsor keretin belül egy videojátékos múzeumban járt és kipróbálta a virtuális valóságban is a biliárdot - amiben szintén versenyzett profi szinten. Az alábbi videóban három perc húsz másodpercnél viszont olyannyira megfeledkezik róla, hogy az előtte lévő asztal csupán a virtuális térben létezik, hogy a valóságban is megpróbál rátámaszkodni, aminek értelemszerűen nem lett jó vége.

"Nincs baj, csak annyira valószerű, hogy azt hittem, ott egy asztal! Ez őrület!"

- mondta a bajnok, miután néhány káromkodás kíséretében feltápászkodott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)