Hirdetés

Rossz hírünk van, ha már nagyon várod a Bethesda Indiana Jones-játékát

|

Jó ideig nem vehetjük még kézbe azt a bizonyos ostort.

Hirdetés

A Bethesda és a Lucasfilm Games januárban robbantották a hírt, hogy a Wolfenstein-széria legutóbbi epizódjait is gondozó MachineGames kezei alatt egy új Indiana Jones-játék van készülőben, melynek produceri feladatait maga a stúdió fejese, Todd Howard látja el.

A projektet bejelentő, mindössze félperces teaser tömve volt utalásokkal, melyekből egész pontos képet kaphattunk a játék lehetséges történetéről: valószínűleg 1937-ben, Mussolini Olaszországában kalandozunk majd egy ereklye nyomában az amerikai kormány megbízásából.

Hirdetés

A játék körül viszont ezzel be is állt a csend, s a régészprofesszor rajongói is inkább az 5. rész forgatásáról kiszivárgó fotókkal vannak elfoglalva, amik arról árulkodnak, hogy Harrison Fordnak még 78 évesen is remekül áll a legendás kalap + bőrkabát kombó.

Most azonban nem más, mint a Bethesda marketingért felelős fejese, Pete Hines nyilatkozott a projektről a GameSpotnak adott interjújában. Hinest a MachineGamesről és a Wolfenstein 3-ról faggatták, ennek kapcsán került szóba az Indiana Jones-játék, ám a marketingguru sajnos nem szolgált jó hírekkel:

"Szó szerint csak most jelentettük be a dolgot, szóval el tudod képzelni, hogy milyen messze van még. Nagyon, nagyon, nagyon korai szakaszában járnak az Indiana Jones-játék fejlesztésével."

- mondta Hines, aki nem mellesleg az említett Wolfenstein-folytatásról is elejtett egy rövid nyilatkozatot:

"[a rajongóknak] várniuk kell, amíg eljutunk arra a pontra, hogy beszélni akarjunk róla. De felírhattok az újabb Wolfensteint akarók listájának elejére, szóval nem kell aggódni!"

A Wolfenstein 3-at még a 2017-es E3-on lengette be a Bethesda azzal a kijelentéssel, hogy ha jól fogy a második rész, akkor trilógia lesz a rebootolt szériából. A folytatás kapcsán viszont azóta sem kényeztetnek minket az infókkal, ami még Hines nem túl sokat sejtető mondatait is felértékeli.

Ami pedig az Indy-játékot illeti, az Indiana Jones 5 a tervek szerint 2022. július 28-án kerül a mozikba, így ha a Lucasfilm Games és a Bethesda igazán szeretnék meglovagolni ezt a hullámot, akkor az ő kalandjuknak is valamikor jövőre kellene érkeznie. Pete Hines nyilatkozatából ugyanakkor nem úgy tűnik, hogy reális cél lehet a 2022-es megjelenés, de persze mindig adódhatnak meglepetések.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)