Hirdetés

ROUTINE: új traileren a közel 10 éve beharangozott horrorjáték

|

A fejlesztők most azt ígérik, hogy ezúttal tényleg elkészül, ráadásul a Game Passbe is bekerül a PC és Xbox-exkluzív játék.

Hirdetés

Az igazat megvallva nem a tegnap esti Summer Game Fest volt életünk legizgalmasabb videojátékos ramazurija, de azért befért néhány meglepetés a repertoárba, köztük az Aliens: Dark Descenttel, vagy éppen a Dead Island 2 trailerét kifigurázó Goat Simulator 3-mal.

Amire viszont végképp nem számítottunk, az a ROUTINE felbukkanása volt. A mindössze néhány főből álló Lunar Software belső nézetes horrorját eredetileg 2013-ban jelentették be, ám több halasztást követően teljesen lemondtunk róla, hogy valaha is látjuk még. A Summer Game Fest azonban ismét elhozta nekünk egy "re-release" trailer formájában.

Hirdetés

Így aztán megint releváns, hogy a Routine egy elhagyott holdbázison játszódik majd, a 80-as évek sci-fijeit idéző retrofuturisztikus környezetben. Ha a kedvcsináló láttán neked is az Alien: Isolation ugrik be róla, akkor nem vagy egyedül, itt azonban szintetikus rémségekkel fogunk szembenézni a Xenomorphok helyett.

A fejlesztők leírása szerint a történet kibontakozása során egy "rejtélyes fenyegetést" kell majd kicseleznünk, amiben csak a trailerben is látható Cosmonaut Assistance Tool (C.A.T.) nevű eszköz lesz a segítségünkre. A Lunar Software az alapoktól építette újra a játékot, ezúttal változatos helyszíneket és a beleélést segítő minimális kezelőfelületet ígérnek nekünk. Külön kiemelendő, hogy a zenéért a Doom, a Wolfenstein és a Need for Speed franchise-okon is dolgozó Mick Gordon felel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hogy aztán ebből lesz-e játszható termék, azt majd az idő dönti el, de a nekibuzdulást elnézve még az is lehet, hogy a 2031-es Summer Game Festen már nem kell ismét beszámolnunk a ROUTINE-ról. Megjelenési dátum viszont továbbra sincs, az indie kiadó Raw Furyvel összeálló Lunar Software csak annyit árult el, hogy PC-n, Xbox One és Series konzolokon (egyenesen a Game Pass katalógusában) tervezi a rajtot, a PlayStation tehát kimarad a mókából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)