Hirdetés

Rozsomák ezúttal egy Fortnite karakterbe szeretett bele

|

Éppen pörög a Fortnite x Marvel: Zero War crossover esemény, ami rengeteg akciót és romantikát hozott mindkét univerzumba.

Hirdetés

Azt állítani, hogy a Fortnite crossover képregények tartalmaznák a legerősebb karakterdrámákat, amiket valaha olvastunk egy picit erős kijelentés lenne. Ettől függetlenül nagyon szórakoztató füzeteket kaptunk, így a fanyalgásunkat hamar magunk mögött hagytuk az első oldalak után.

A Fortnite x Marvel: Zero Warban a két világ találkozásáról olvashatunk, mely során a szuperhősöknek és a battle bus utasainak együtt kell dolgozniuk.

Hirdetés

Utóbbi egy érdekes szituációt hozott össze. A történetet két csapaton keresztül láthatjuk, és az egyik osztagban olyan karakterek dolgoznak, mint Rozsomák, Pókember, Shuri, a The Imagined és Agent Jones. A The Imagined (Fortnite Chapter 3: Season 2 battle pass karakter) története több ponton osztozik Rozsomákéval: kísérleteztek rajta és kihasználták, emiatt pedig jóval többet élhetett mint egy átlag ember.

A két karakter szépen össze is kavarodik a történet során. Az egész egy csókkal kezdődik, aztán látjuk Logant és Imaginedet hiányos szerelésben lazulni a dzsungelben. Közben egyébként Shuri is flörtölget Agent Jonesszal, szóval ki tudja, mi van a Savage Land vízében (ahol a srácok éppen egy Zero Shard után kutatnak).

Akármi is történik itt, az már biztos, hogy Logannek megvan a maga esete.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)