Hirdetés

Overwatch - ez a srác jobban céloz egy baguette-tel, mint te egérrel

|

Az őrült streamer újabb speciális kontrollert épített, amivel ezúttal Widowmakerrel osztotta a fejeseket.

Hirdetés

Rudeism talán nem a legügyesebb játékos, de kétség kívül az egyik legkreatívabb, aki azzal teszi izgalmassá a műsort, hogy ő maga építi a kontrollereit, amivel játszik. Az Overwatch hőseinek már legalább a felén túl van, Hanzót például játékíjjal, Winstont banánokkal vitte csatába, de játszott már PUBG-t egy konyhai turmixgéppel is

Most Widowmakeren volt a sor, és hát mi más tölthetné be egy francia karakter mesterlövés puskájának szerepét, mint egy baguette. Rudeism bele is épített mindent, ami a mozgáshoz és a lövéshez kell, megfejelte az egészet egy mozgásérzékelővel, aztán beugrott a többjátékos módba.

Az építés menete ezúttal nem került be a streambe, de a meccseket megnézhetitek itt. Amikor a megéhező streamer harap egy nagyot a kenyérből, ott hangosan felnevettem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)