Hirdetés

Ryan Reynolds és az Xbox együtt keresik a legjobb NPC-t

|

Első és minden bizonnyal utolsó alkalommal szavazhatunk arról, hogy melyik NPC érdemli az Xbox Game Pass Non Player Character Awards díját.

Hirdetés

Mulatságos keresztpromóció erejéig társult a Deadpoolt is alakító kanadai színész az Xbox csapatával, hogy ráirányítsa figyelmünket a videojátékok meg nem énekelt hőseire, a sokszor méltatlanul alulértékelt NPC-kre.

No meg persze az Xbox Game Passra (egy szolgáltatás tele játékokkal, azok meg tele nem játékos karakterekkel), valamint Ryan Reynolds legújabb, Free Guy című filmjére, amelyben történetesen egy online videojáték öntudatra ébredő NPC-jét személyesíti meg.

Hirdetés

Reynolds és az Xbox együttműködésének eredményeként első alkalommal ítélik oda egy NPC-nek az Xbox Game Pass Non Player Character Awards trófeáját. Aki szeretné, augusztus 3-áig a Twitteren támogathatja voksával az alábbi jelöltek valamelyikét.

Samuel Hayden, Doom (2016) és Doom Eternal
Parvati Holcomb, The Outer Worlds
Chief Trader Mollie, Sea of Thieves
Guy, Free Guy

Mint említettük, csupán a Free Guy és az Xbox Game Pass reklámjáról van szó, nem komoly kezdeményezésről, de nem kizárt, hogy lenne igény rá. Természetesen kiterjesztve minden releváns platformra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti melyikre szavaznátok a fenti négyesből, és egyébként pedig ki a kedvenc NPC-tek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)