Hirdetés

Ryan Reynolds és Rob McElhenney beszólnak csapatuk ellenfeleinek a FIFA 23-ban

|

Szórakoztató kommentárokra bukkantak a FIFA 23 játékosai.

Hirdetés

Az majd csak jövőre fog kiderülni, hogy lesz-e nyertese az Electronic Arts és a FIFA szakításának, de egyelőre inkább a sorozatát a következő résztől már EA Sports FC néven futtató kiadónak áll a zászló, semmint a korrupció vádját magáról lemosni képtelen sportszervezetnek, amely még játéknak sem igazán nevezhető interaktív élményekkel készült a tavalyi világbajnokságra.

De nemcsak az imént vázolt helyzet miatt lett emlékezetes az EA utolsó, még FIFA licenc alatt készült játéka, a FIFA 23, hanem mert egy remek húzással bekerült a választható csapatok közé a rendkívül népszerű Ted Lasso sorozat AFC Richmondja, valamint az eggyel korábbi epizód után a tavalyiból sem maradt ki az ötödosztálybeli Wrexham A.F.C. (walesi nevén Clwb Pêl-droed Wrecsam).

Az ilyen és ehhez hasonló tartalmak teszik egy kicsit emberközelibbé, szerethetőbbé az EA Sports játékát, és feledtetik el rövid időre velünk, hogy jó néhány éve már tulajdonképpen a FIFA Ultimate Teamről szól a sorozat, minden más csak ráadás.

Hirdetés

Az említett Wrexham története a Richmondéval ellentétben 100 százalékig valódi, ám a maga módján mégis filmszerű, hiszen Ryan Reynolds és Rob McElhenney színre lépése mentette meg a csődtől. Aki az 1864-ben alapított klubbal törne a futballvilág csúcsára, az a Rest of the World kategóriában találja meg a csapatot, ez eddig sem volt titok.

Ám azt csak a napokban kezdték el felfedezni a játékosok, hogy a két színész bizony felmondott pár sornyi kommentárt a FIFA 23-hoz. A fenti videóban például a sportág nagyágyúja, a Wrexham, valamint az aprócska, összetartó közösség által finanszírozott Liverpool összecsapása előtt keltik a hangulatot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A második videóban azt a Stockport Contyt kóstolgatják, amelyik a National League-ből feljutott az EFL League Two-ba, méghozzá pont a Wrexham orra előtt. Természetesen egyik beszólás sem bántó, de ismerve a futballszurkolók érzékenységét, talán nem tette rosszul Rob McElhenney, hogy a Twitteren jelezte, szó sincs semmiféle sértegetésről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)