Hirdetés

Ryan Reynolds egy öntudatra ébredt NPC-t játszik következő filmjében

|

A Free Guy sztorijában Ryan Reynolds egy egyszerű háttérkarakter lesz, aki aztán megmenti a világot. Mert az NPC-k is megérdemlik a lehetőséget, hogy hőssé váljanak.

Hirdetés

Mindenki kedvenc zakkant szuperhőse éppen csak befejezte a melót a Detective Pikachu forgatásán, aztán mehetett is egy másik videojátékból készülő film szettjére.

Hirdetés

A projekt neve Free Guy és az a Shawn Levy felel érte, aki a Stranger Things vezető producereként, valamint a Night at the Museum filmek rendezőiként vált ismertté. A sztori szerint egy játékban vagyunk, ahol az NPC ráébred arra, hogy nem ő a főkarakter, és megpróbálja megakadályozni a játék leállását.

A forgatókönyvet a 20th Century Fox kapta fel még 2016-ban, azóta is dolgoznak rajta. A gyártási munka most kezdődött a projekten, így 2020 körül érdemes számítani rá. Hivatalos premierdátumot még nem tűztek ki, de az ötlet nagyon érdekes, így kíváncsiak vagyunk rá, mi sülhet ki belőle, és nagyon bízunk Reynolds érzékében, aki mostanában mintha jobban ügyelne arra, hogy mihez adja a nevét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)