Hirdetés

Saját Disney+-os sorozatot kaphat a Star Wars Jedi: Fallen Order főhőse

|

Cameron Monaghan önálló szériájára valószínűleg nem mondanának nemet a rajongók.

Hirdetés

A 2019-es Star Wars Jedi: Fallen Order a franchise egyik legjobb videojátéka lett, amely egyenesen könyörgött azért, hogy folytatást kapjon. Szerencsére a bevételi mutatók meggyőzték az EA-t, így megvalósul a Star Wars Jedi: Survivor, de értelemszerűen a rajongók örülnének neki, ha a történet főszereplőjét, a Cameron Monaghan által megformált Cal Kestist többet láthatnák, például különböző adaptációkban is. A Lucasfilm még semmit sem jelentett be, de pletyka azért akad. 

Hirdetés

A The Kristian Harloff Channel tulajdonosa, Kristian Harloff számolt be róla, hogy forrásai szerint a Disney és a Lucasfilm párosa egy Cal Kestishez kapcsolódó spin-off sorozaton dolgozik, amely a Disney+-ra kerülne. Állítólag Monaghan már alá is írt a projektre, azonban még semmilyen dátumban nem egyeztek meg, így ha tényleg létezik a sorozatterv, akkor az még messze lehet a premiertől. Azt Harloff is hozzátette, hogy ezek közül semmi sincs kőbe vésve, mégis a forrás, akitől hallotta elmondása szerint megbízható, ezért érezte szükségét annak, hogy megossza az információt. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A pletykában van ráció, hiszen a Star Wars Jedi: Fallen Order elég népszerű, Cal Kestis az egyik legizgalmasabb új karakter a messzi-messzi galaxisban, a Lucasfilm pedig már most is a hozzá kapcsolódó időszakot igyekszik lefedni olyan sorozatokkal, mint az Obi-Wan Kenobi

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)