Hirdetés

Saját videojátékos eseménnyel készül az Epic Games Store, persze leárazások is lesznek

|

Az Epic Games Store Spring Showcase-en friss bejelentésekre, játékmenet videókra számíthatunk, közelebbről bepillanthatunk több még készülő címbe is.

Hirdetés

Videojátékos eseményekből sosem elég - gondolhatták az Epic Games Store fejesei, akik cseppet sem mellékesen nemrég hangsúlyozták, továbbra is masszívan építenek majd az exkluzív tartalmakra. Könnyen lehet, hogy ezek közül párat az ezen a héten csütörtökön esedékes saját közvetítésükön, az Epic Games Store Spring Showcase-en lepleznek majd le.

Hazai idő szerint este 8-kor kezdődik el február 11-én z Epic Games Store Spring Showcase, vagyis az Epic saját show-ja, amit a Twitchen tudtok majd nézni.

Hirdetés

Természetesen nem is az Epicről lenne szó, ha beérnék ennyivel: február 11. és február 25. között ugyanis futni fog egy Showcase Sale nevezetű akciósorozat, melynek keretei között olyan játékokra csaphattok majd le kedvezményes áron, mint a Star Wars: Squadrons, a SnowRunner, a Cyberpunk 2077, az Assassin's Creed Valhalla, vagy épp a tavalyi év egyik nagy meglepetésjátéka, a Hades.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)