Hirdetés

Ezzel a kontroller moddal szó szerinti értelmet nyert a salty rage quit

|

Ennél stílusosabban aligha lehet elhagyni az online meccseket.

Hirdetés

Bizonyára már a legtöbb emberrel előfordult, hogy annyira frusztrálttá vagy dühössé váltak egy online meccs során, hogy inkább hagyták a fenébe az egész játékot, és kiléptek, vagyis rage quiteltek. Nem egy elegáns és népszerű viselkedési forma ez, de a legjobbakkal is előfordulhat, és ha tudjuk, hogy hajlamosak vagyunk ilyen érzelmi szélsőségekre, akkor természetesen ezt is lehet stílusosan csinálni.

Hirdetés

A jelenséget az angol szlengben sokszor kötik össze a salty kifejezéssel, amire magyarul talán a keserűség a legkifejezőbb értelmezés. Eric Heckman YouTuber megalkotta az ötlet alapján azt a kontroller modot, amellyel igazi sót felhasználva hagyhatók el a játékok. A játékvezérlőhöz egy pohár vizet kötött, amelyben az érzékelők a beleöntött só hatására az elektromos ellenállás csökkenésével küldik a parancsot a játéknak. A Salty Rage Quit Controller Mod a gyakorlatban már a Smash Bros, Overwatch és League of Legends játékokban is működik, alább ti is megtekinthetitek.

A modhoz Eric az Arduino platformot használta, a kísérletező kedvű játékosok számára pedig egy hasznos listát is összeállított a honlapján.

Ha már idegbetegek vagyunk, legyünk profik ebben is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)