Hirdetés

A Samsung nem örül a Galaxy Note 7-es GTA V modnak

|

A gyártó könyörtelenül próbálja kipucolni az internetről a robbanó Galaxy Note 7-es telefonokat tartalmazó mod videóit, de természetesen esélytelen harcot folytatnak

Hirdetés

A Galaxy Note 7-es mobilok szomorú esete minden bizonnyal hosszú ideig fekete foltként éktelenkedik majd a Samsung történetében. A csúcsmobilokat ugyebár másodszorra sem sikerült rendesen összepakolni, így a cég végleg visszahívta az összes készüléket, melyek hajlamosak voltak töltés közben kigyulladni. Óriási bukás ez a gyártónak, mivel nem csak egy szériát kukázhattak, hanem a vásárlók bizalma is alaposan megrendült bennük.

Ahogy az lenni szokott, ilyen horderejű események a modderek figyelmét sem kerülhetik el. Így született meg a robbanó Galaxy Note 7-es Grand Theft Auto V mod, melyről már mi is beszámoltunk. Itt az alkotó a tapadós bombát cserélte le a Samsung problémás készülékére. A Samsung viszont (egyébként teljesen érthető módon) egy cseppet sem örül ennek. Jelenleg próbálják módszeresen irtani a modról készített YouTube videókat, de teljesen egyértelmű, hogy szélmalomharcot folytatnak ebben az ügyben. Főleg azért, mert a mod ezen az oldalon továbbra is elérhető. 

A cég a korábbi cikkünkben szereplő videót is töröltette, de természetesen ami egyszer felkerült az internet csodás világába, azt később már lehetetlen levakarni onnan. Mutatunk is hát gyorsan egy újabb felvételt:

Ti próbáltátok már a Sticky Bombok kinézetét megváltoztató modot a GTA V-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)