Hirdetés

Samuel L. Jackson hiányzott a Destinyből!

|

A mi drága Tyrion Lannisterünk nem domborított nagyot a Destinyben, de szerencsére itt van Jules Winnfield, hogy megmentse a napot.

Hirdetés

A Destinyt sokan sokféleképpen támadták a megjelenése óta. A kevés tartalom mellett rengetegen bírálták Peter Dinklage-t az élettelen színészi játéka miatt. A védelmében azért elmondanánk, hogy a szöveg sem volt különösebben jól megírva, illetve valószínűleg semmit sem látott a játékból.

Mindenesetre a Destiny egyelőre kicsit gyengécske történetének nem tett jót, hogy a mi Tyrionunk nem állt a helyzet magaslatán. Ghost viszont egy meglehetősen fontos karakter, mert amikor éppen nem kényszeredett viccekkel próbálja megtörni a feszültséget, akkor ő enged betekintést a Destiny háttértörténetébe. A játékban majdhogynem egyedüliként.

A csoda akkor történik, amikor valaki megelégeli Dinklage hangját és lecseréli Samuel L. Jacksonére, a szövegeket pedig összevágja a színész legismertebb filmjeiből. Egyszerűen hibátlan a cucc, viszont komolyabb Destiny spoilerek vannak a videóban, úgyhogy tessék felelősséggel fogyasztani.

Ha a Destiny PC-s megjelenést nem halogatná a Bungie, akkor valószínűleg már elérhető lenne egy moddolt voice pack. Reméljük, hogy egyszer ez is megtörténik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)