Hirdetés

Nézd meg, ahogy 11000 pingvin összecsap 4000 Mikulással

|

A nap értelmetlen, de csodálatos videójában egy véres harcot láthatunk pingvinek és mikulások között. Ezzel kívánja a Brilliant Game Studios bemutatni, hogyan fejlesztette tömegrenderelési rendszerét.

Hirdetés

Remélhetőleg mindenki értelmes tevékenységekre képtelenné kajálta magát, és csak unottan bújja az internetet inkább vicces videók, mintsem ismeretterjesztő tartalmak után kutatva.

Hirdetés

Azért vagyunk, hogy segítsünk. Az Ultimate  Epic Battle Simulatort is készítő Brilliant Game Studios által kiadott, nyolcperces szimulációban a mikulások csapata 4000, a pingvineké 11000 fős, úgyhogy a csata nem túl kiegyensúlyozott, de nem is ez a lényeg. A videó azt hivatott megmutatni, milyen szépen kezelik az egységek az összetett terepeket, hogyan rakódnak egymásra a hullák, és hogyan fejlődött a mozgás,  kikerülés. Nem mondjuk meg, ki nyer, nézzétek szépen végig, és szurkoljatok annak az oldalnak, amelyik számotokra szimpatikusabb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)