Hirdetés

Vajon mi jár a karaktereid fejében?

|

Értelmetlen rohangálás, virágszedés, kisállatok irtása a fő küldetés helyett... Elképzelted már, hogy a karaktereid ilyenkor mit gondolnak?

Hirdetés

Azt tudjuk, hogy nektek mi jár az eszetekben, amikor játszotok, de mit gondolhatnak a szereplők? Mit gondolnak női karaktereink a cipőfűző méretű nehézpáncélzatukban? Vagy a követőink arról, hogy a jobb cuccokat mindig magunknak tartogatjuk? És arról, amikor kizökkenünk a játékmenetből pár óra céltalan rohangálás kedvéért?

Ha játszottál már a Skyrimmel, a Dragon Age-sorozattal, vagy szinte bármelyik RPG-szerű játékkal, akkor valószínűleg néha eljutottál már arra a szintre, amikor sikító frászt kaptál volna a következő "mentsd meg az anyámat, hozz vissza öt különleges patát, ami csak minden hatodik kecskéből esik ki" típusú küldetésekből.

Nem akartál több halálosan komoly történetet meghallgatni kifosztott városokról, bajba jutott szüzekről, vagy újra végigizgulni az egyik csapattársad szívszaggató eredetsztoriját, helyette inkább kedvedre irtottad a mit sem sejtő, bolyhos nyuszikat és a végigjátszások alapján pörgetted a válaszokat, hogy ne utáljanak meg a pajtásaid. Valószínűleg ez ihlette a Saving Throw csapatot is, akik ebben a kreatív videóban mutatják meg, mit is gondolnak valójában karaktereink...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)