Hirdetés

Videojáték készül az elmúlt évek egyik legsikeresebb társasjátékából

|

Örülhetnek a mech rajongók, az asztali változat után hamarosan stratégiai játék formájában is játszható lesz a Scythe.

Hirdetés

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy társasjátékból videojáték készül (itt most nem az egyszerű virtuális portokra, hanem a rendes adaptációkra gondolok), az Asmodee Digital azonban most pont egy ilyenre készül.

A Scythe dizájnjával, aprólékosan megmunkált figuráival és játékmenetével is lenyűgözte a rajongókat, így már a Kickstarteres kalapozás során több mint 1,8 millió dollár jött össze. A kiadó most a legnagyobb amerikai társasjáték kiállításon, a Gen-Conon jelentette be, hogy készül a PC-s átirat, ami az alternatív '20-as évekbe repíti majd a játékosokat.

Nem ez lesz egyébként az egyetlen adaptáció, a Mysterium, a Jaipur és a Bananagrams is megkapja a maga feldolgozását. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, de amint megtudunk valamit, feltétlen szólunk.

Ti próbáltátok már a Scythe-ot? Érdemes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)