Hirdetés

Ilyen lenne a Hetedik retro kalandjátékként

|

Úgy tűnik, hogy a Hetedik rejtélyes gyilkossági helyszínei még egy klasszikus kalandjátékban is tökéletesen megállnák a helyüket.

Hirdetés

Mostanság sajnos a point'n'click játékok messze nem tartoznak a legnépszerűbb műfajok közé. Természetesen a mai napig készülnek nagyon szórakoztató alkotások, amik a műfaj kedvelőinek remek időtöltést biztosítanak, de még várat magára egy olyan játék, ami tényleg új életet tud lehelni az egyébként már kicsit fáradni látszó játékmenetbe.

A CineFix (főleg filmekkel foglalkozó YouTube-csatorna, egyébként tök jó) szerint a helyes irány viszont az lenne, ha egy kicsit a műfaj hőskorába tekintenénk vissza, és Hollywood legnagyobb klasszikusait konvertálnánk igazi 8-bit kalandjátékká. És persze mi is lenne a legtökéletesebb alapanyag egy ilyen ötlethez, mint David Fincher klasszikus thrillerje, a Hetedik (vagyis Se7en), Brad Pitt és Morgan Freeman főszereplésével.

A videó nagyon hangulatosan idézi fel mint a régi idők játékait, mind pedig az eredeti film komor hangulatvilágát. Akinek tetszik a videó, az egyébként más filmeket is megnézhet 8-bit változatban, mint pl. a nem is olyan régi kasszasiker, az Avengers, vagy az előző évtized egyik legfurcsább sci-fije, a Donnie Darko.

Nektek hogy tetszik? Melyik filmből vagy sorozatból lehetne a legjobb retro játékot készíteni? Esetleg egy Szomszédok beat 'em up Vágási Feri főszereplésével? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)