Hirdetés

Sea of Thieves - rengeteg kisállatot neveztek el a játék produceréről

|

Az Oroszlánkirály és a Rio animációs filmek is nagy hatással voltak a játékosokra.

Hirdetés

A Sea of Thieves tartalomfelhozatala a közelmúltban egy új funkcióval bővült, a játékosok már háziállatokat is tarthatnak (papagáj- és majomfajtákat), akiket természetesen el is nevezhetnek az újdonsült gazdik. Mielőtt megérkezne a halloweeni update, a készítők még közzétettek egy érdekes infógrafikát, amelyről többek között kiderült, hogy több játékosnak van papagája, mint majma, valamint az is, hogy mik a legnépszerűbb állatnevek a felhasználók körében. 

Hirdetés

A toplista tetején a Jack áll (valószínűleg a Karib-tenger kalózai miatt), ezt az Oroszlánkirályból ismert Rafiki követi, majd két papagájnév következik a Polly és a Rio animációs filmekből ismert Blue képében. 

Ugyan a tízes listába nem került be, viszont kiderült az is, hogy 153 állatot neveztek el a játék executive produceréről, Joe Neate-ről, valamint 70 makit már biztosan Antoniónak szólítanak, köszönhetően annak, hogy egy korábbi streamben egy ilyen névre keresztelt majom lehányta az egyik fejlesztőt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)