Hirdetés

Napi büntetés: jó ötlet livestreambe majmot tenni, csak ne hányja le a fejlesztőt

|

A Sea of Thieves livestream díszvendége szépen viselkedett, kapta a jutalomfalatokat, aztán...

Hirdetés

A Sea of Thieves holnap új tartalmakkal bővül, lesz egy új, elsősorban valódi pénzes bolt (Pirate Emporium) és megjelennek a háziállatok is. Erről kívánt beszélni a játék három fejlesztője, és úgy gondolták, ha már állatokról van szó, kell egy majom is az adásba.

Hirdetés

Antonio békésen szaladgált fel-alá, közben kapta a jutalomfalatokat gondozójától. Aztán eljött az adás 28. perce, és váratlanul megtörtént, ami általában túletetésnél szokott: a maki ráokádott Jon McFarlane közösségi menedzser arcára és pólójára. A mellette ülők nyilván nem bírták ki röhögés nélkül, és McFarlane is mosolygott a helyzet abszurditásán, miközben törölgette magáról a cuccot. 27:46-nál látható az eset, ha esetleg nem ott indul el a videó.

Egy darabig hagyták még, hogy Antonio szerepeljen, aztán kiment a képből. Később tweetben jelezték, hogy jól van.

A Pirate Emporiumban emote-okat, külsőt megváltoztató dolgokat, majmokat és papagájokat vehetünk majd. Az állatokat lerakhatjuk a hajón, ahova csak szeretnénk, zenélhetünk nekik, hogy táncoljanak, és elbújnak, ha Kraken szaggatja szét a hajónkat. Reméljük, nem fognak hányni, de már ezt sem tartjuk kizártnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)